Оперативники затримали чоловіка за пограбування киянина у Солом’янському районі. Після розпиття алкогольних напоїв зловмисник побив потерпілого та відібрав у нього мобільний телефон. Про це повідомили в поліції Київської області.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Генерала Воробйова його побив та пограбував знайомий. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий вживав у квартирі алкогольні напої разом із знайомими. Після цього вони вийшли на вулицю, де один із чоловіків побив заявника, відібрав у нього мобільний телефон та втік. Поліцейські розшукали нападника в іншому районі столиці та у ході поверхневого огляду виявили у нього викрадений телефон.

Фігуранта затримали. Правопорушник – житель столиці 1997 року народження який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжки.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану та направили клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.