В столиці перед судом постане чоловік, який пограбував незнайомця. Зловмисник зустрівся з потерпілим під приводом купівлі у нього мобільного телефону, але, отримавши телефон, втік. Про це повідомили 6 серпня в поліції Києва.

На початку липня 2022 року до столичної поліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що поруч з будинком на вулиці Володимира Сосюри його пограбував невідомий. Заявник розповів правоохоронцям, що на сервісі оголошень домовився з незнайомцем про продаж мобільного телефону. Після того, як потерпілий передав покупцю телефон нібито для огляду, він втік у невідомому напрямку. 

Правоохоронці встановили особу підозрюваного й затримали його неподалік від місця проживання. Порушником виявився уродженець міста Києва, 2003 року народження, який у минулому вже мав проблеми з законом через скоєння крадіжок.
Слідчі завершили досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Матеріали справи разом із обвинувальними актом скеровано до суду для розгляду по суті. Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.