Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку у скоєнні серії вуличних грабежів. Фігурант на одній з вулиць Дарницького району пограбував пенсіонерку, однак за лічені хвилини патрульні розшукали підозрюваного. Встановлено, що зловмисник із застосуванням насильства того ж ранку пограбував ще двох чоловіків. Про це повідомили в поліції Києва.

10 серпня, близько 6.00 ранку, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 62-річної жінки про те, що на вулиці Декабристів у Дарницькому районі Києва на неї накинувся невідомий, який штовхнув її на землю та відібрав сумку із особистими речами. Отримавши прикмети зловмисника, патрульні обстежили прилеглу територію місця скоєння злочину та упродовж кількох хвилин розшукали підозрюваного. Ним виявився 46-річний уродженець Вінницької області. Паралельно правоохоронці отримали ще два повідомлення про пограбування та опис грабіжника, який схожий на фігуранта. При проведенні поверхневої перевірки, у чоловіка виявили речові докази – особисті речі усіх трьох потерпілих.

Встановлено, що із застосуванням насильства зловмисник пограбував 62-річну жінку та двох чоловіків, 67-ми та 72-х років. Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.