Столичні слідчі повідомили про підозру двом чоловікам, які побили та пограбували киянина. Про це 1 серпня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції звернувся чоловік та повідомив, що його пограбували невідомі. 

Як розповів начальник відділу поліції № 1 Шевченківського управління поліції Олег Ромаскевич, грабіжників 1998 років народження правоохоронці затримали. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що двоє товаришів на вулиці Вільгельма Котарбінського помітили перехожого та спровокували з ним конфлікт. Нападники побили його руками та ногами, а потім один із них відібрав у потерпілого гаманець з грошима та вони втекли. Ми провели невідкладні оперативно-розшукові заходи, за результатами яких затримали ймовірних підозрюваних.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України -  грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. За скоєння тяжкого злочину суд фігурантам обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та нічний домашній арешти. Грабіжникам загрожує до десяти років позбавлення волі.