Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчиняв домашнє насильство відносно тещі. Між потерпілою та порушником систематично виникали конфлікти, під час яких зять словесно ображав та штовхав 69–річну жінку. Про це повідомили в поліції Києва.

До столичної поліції від заявниці неодноразово надходили звернення щодо вчинення відносно неї домашнього насильства у приватному будинку на вулиці Столичне Шосе. 69-річна місцева мешканка скаржилась, що зять постійно її ображав, зокрема висловлювався щодо неї нецензурною лайкою, штовхав та погрожував фізичною розправою. На усі виклики жінки правоохоронці негайно реагували, за протиправні дії кривдник притягувався до адміністративної відповідальності, однак продовжував протиправні дії. Стосовно даних інцидентів поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 Кримінального кодексу України – домашнє насильство.

Відповідно до результатів проведеної експертизи у потерпілої виявлені наявні зміни в психоемоційному стані, що виникли саме через сімейні конфлікти. Слідчі Голосіївського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили раніше не судимому уродженцю Сумської області 1977 року народження про підозру.

Співробітники Голосіївського управління поліції завершили досудове розслідування та направили матеріали кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. Кривднику загрожує до двох років позбавлення волі.