Деснянський суд столиці оголосив чоловіку вирок за поранення сусіда. У ході сварки зловмисник взяв зі столу ніж та вдарив потерпілого у груди. Про це 11 серпня повідомили в поліції Києва.

Подія відбулася у квітні 2022 року на Троєщині у Деснянському районі столиці. До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про виявлення у квартирі багатоповерхівки чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини. 

Правоохоронці встановили, що порушник запросив у гості сусіда. Під час зловживання алкогольними напоями між чоловіками відбулася словесна сварка, у ході якої господар помешкання взяв зі столу ніж та вдарив ним потерпілого у груди. Згідно довідки лікарів потерпілий отримав тяжке тілесне ушкодження. Слідчі затримали 40-річного киянина. 

Правоохоронці провели усі необхідні слідчі дії та направили матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Вироком Деснянського районного суду Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), чоловіку призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі, з іспитовим строком три роки.