Столичні правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві чоловіка у Дарницькому районі. Про це повідомили в поліції Києва.

Подія сталася 1 серпня близько 2.00 години ночі у Дарницькому районі Києва. На спецлінію 102 надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки по вулиці Дніпровська набережна, про те, що з сусідньої квартири відбувається бійка та чутно крики. Прибувши за вказаною адресою, патрульні поліцейські застали в оселі чоловіка, у якого руки та одяг були у крові, а у одній з кімнат на підлозі лежав чоловік з ознаками насильницької смерті.

“Попередньо встановлено, що під час застілля та вживання алкогольних напоїв, 49-річний уродженець Донецької області у ході сварки із 45-річним власником квартири, схопив кухонний ніж та завдав опоненту численних ударів в шию. Ми встановили, що загиблий – працівник однієї із медичних установ. У подальшому слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину - ніж, та направили на експертизу”, - повідомив начальник Дарницького управління поліції Олег Гудима.

Підозрюваного правоохоронці затримали. Слідчі під процесуальним керівництвом Дарницької окружної прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.  Досудове розслідування триває.