Правоохоронці затримали чоловіка, який наніс смертельні ножові поранення знайомому. Про це повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що поблизу будинку на вулиці Курнатовського вони виявили мертвим чоловіка з ножовими пораненнями. Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус, на місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав ножові поранення внаслідок конфлікту з знайомим. Між чоловіками виникла раптова сварка, під час якої зловмисник вихопив із кишені ніж і вдарив ним свого опонента в груди та живіт. Після цього нападник втік з місця злочину, але вже через пів години оперативні працівники затримали його. Він переховувався від поліцейських у квартирі своєї подруги. Зловмисником виявився місцевий мешканець 1990 року народження який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбою.

36-річний потерпілий від отриманих травм помер на місці події до приїзду швидкої допомоги. Його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті. З місця події слідчо-оперативна група вилучила речові докази, які направлено на відповідні експертні дослідження.

Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статі 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.