27-річний фігурант працював на Інтернет-магазин з продажу наркотичних речовин. Заборонені засоби чоловік отримував через поштові відділення, фасував їх та збував на території України. Про це повідомили 13 вересня в поліції Києва.

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці викрили киянина за підозрою у збуті заборонених речовин на території України. Слідчі встановили, що 27-річний чоловік працював на Інтернет-магазин з продажу наркотичних речовин. Оперативники затримали наркозбувача неподалік від поштового відділення, після того як він отримав чергову партію наркотиків. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього приблизно 800 пігулок екстазі та затримали його. Порушник - уродженець Київської області 1996 року народження.

Крім того, за місцем мешкання затриманого було проведено невідкладний обшук, під час якого правоохоронці вилучили близько 2750 грамів амфетаміну, 150 грамів канабісу, 400 грамів Альфа- ПВП, 15 марок ЛСД, та 15 граммів МДМА, а також ваги, зіп-пакети, обладнання для фасування, банківські картки та чорнові записи про кількість збутих наркотиків.  Речові докази вилучено та направлено на проведення експертних досліджень. Орієнтовна вартість вилучених наркотичних речовин становить понад півтора мільйона гривень.