Правоохоронці Бучанського району провели відпрацювання в Ірпені. Про це 5 вересня повідомили в поліції Київської області.

Днями у місті пройшли профілактичні заходи, організовані спільними силами поліції, добровольчих формувань Ірпінської територіальної громади та військової комендатури. Правоохоронці перевірили понад 300 громадян та 200 автомобілів. Задокументували 37 адміністративних порушень. Зокрема, поліцейські зупинили шістьох нетверезих водіїв, зафіксували факти порушення правил дорожнього руху, перевищення швидкості, керування авто без документів. Крім того, поліцейські задокументували факти насильства в сім’ї та невиконання батьками обов‘язків щодо виховання дітей.

Під час відпрацювання, працівники Бучанського районного управління поліції виявили у двох місцевих жителів канабіс. 49-річний чоловік преносив пакет з наркозіллям. Такий же наркотик перевозив 44-річний ірпенчанин на мотоциклі. До того ж чоловік перебував у нетверезому стані. За фактами перевезення та зберігання заборонених засобів слідчі розпочали досудові розслідування (ч. 1 ст. 309 ККУ).