Правоохоронці затримали наркоторговця з партією канабісу. Замаскувавши наркотик у відрі з будівельним клеєм, 23-річний наркоділок хотів його розфасувати та продати. Про це 17 серпня повідомили в поліції Києва.

Працівники Департаменту стратегічних розслідувань спільно із поліцейськими Дарницького управління поліції викрили 23-річного уродженця Донецької області, який збував на території столиці наркотичний засіб - канабіс.

Поліцейські встановили, що молодик замовляв наркотичну речовину через телеграм-канал, потім розфасовував її на дрібні згортки та збував шляхом закладок. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Україн на одній з вулиць Дарницького району із речовим доказом - партією канабісу. Зловмисник замаскував канабіс у відрі з будівельним клеєм.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.