Правоохоронці викрили 29-річного наркоділка в той час, як він робив чергові схованки із забороненою речовиною. Про це 12 вересня повідомили в поліції Києва.

Працівники Департаменту боротьби з наркозлочинністю викрили 29-річного киянина за підозрою у збуті заборонених речовин. Порушника затримали під час того, як  по вулиці Канальній він залишав клієнтам замовлення із психотропними засобами. Поліцейські встановили, що чоловік працює кур’єром у телеграм-каналі з продажу заборонених до обігу речовин. Під час поверхневої перевірки правоохоронці вилучили у нього 61 згорток із амфетаміном. Перед цим фігурант встиг розкласти ще декілька закладок, які працівники поліції розшукали та вилучили, а правопорушника затримали. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Також у Києві правоохоронці затримали закладчика. Під час відпрацювання Голосіївського району столиці правоохоронці помітили невідомого, який підозріло себе поводив та помітно нервував. Охоронний підрозділ провів поверхневу перевірку 22-річного молодика та вилучив у його наплічній сумці 17 згортків з порошкоподібною речовиною - солями PVP. Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

За вихідні патрульні Києва виявили 12 осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. У ніч з 9 на 10 вересня на вулиці Богатирській увагу інспекторів привернув чоловік, який порушував комендантську годину. Побачивши патрульних, він почав нервувати та різко змінив напрямок руху. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у громадянина два згортки із речовиною, зі слів - амфетамін.

Пізніше ще у двох порушників комендантської години охоронці порядку  виявили речовини схожі на наркотичні.