Правоохоронці столиці затримали чоловіка за крадіжку з кіоску. Зловмисник розбив вітрину та викрав звідти електронні цигарки. Про це 4 серпня повідоили в поліції Києва.

Вночі 4 серпня до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жінки про те, що невідома особа розбила вітрину в кіоску на вулиці Старосільській та вкрала звідти товар. За вказаною адресою негайно прибули автопатрулі Дніпровського управління поліції та екіпаж патрульної поліції. На момент прибуття правоохоронців ймовірний крадій був зупинений для перевірки військовими ТРО, які під час несення служби почили звук битого скла та помітили підозрілого чоловіка.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник розбив цеглиною вітрину кіоску та викрав звідки п’ять одноразових електронних цигарок загальною вартістю понад 1 500 гривень. Затриманий - раніше не судимий уродженець Києва 1999 року народження.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). За скоєне чоловіку загрожує до восьми років в’язниці.