Правоохоронці затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля. Правопорушник пошкодив двері автівки та викрав з салону автозапчастини, загальна вартістість яких становить майже вісім тисяч гривень. Про це 2 серпня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про крадіжку. Чоловік розповів, що невідомі зламали двері в його автівці та викрали звідти автозапчастини. На місці пригоди правоохоронці з’ясували, що неподалік від автостоянки на вулиці Степана Бандери потерпілий припаркував своє авто Volkswagen, а коли повернувся помітив, що пасажирські двері легковика відчинені та зникли автозапчастини, які знаходились у салоні.

Слідчий Оболонського управління поліції Сергій Поважний розповів, що у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили крадія. Поліціянти опитали ймовірних свідків та вже за декілька годин затримали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий мешканець Києва 1981 року народження. Викрадені автозапчастини чоловік встиг продати. 

Слідчі Оболонського управління поліції Києва оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі. Перевіряється причетність фігуранта до аналогічних злочинів у Києві та області.

Новини Укрнет