Столичні слідчі затримали двох киян, які обікрали приватний будинок. Скориставшись відсутністю власника, порушники пошкодили двері оселі та викрали речі для подальшого продажу. Про це 2 серпня повідомили в поліції києва.

До поліції Києва від 47-річного чоловіка надійшло повідомлення про те, що на вулиці Серпуховського у власному будинку виявив відчинені двері та відсутність особистих речей. Прибувши на місце виклику правоохоронці встановили, що невідомі пошкодили вхідні двері будинку, зайшли всередину та викрали у власника телевізор, дві алюмінієві драбини, монітор, електродриль та зварювальний апарат. Правоохоронці встановили причетних до злочину. Це - двоє 42-річних киян, один із яких раніше судимий за майнові злочини. Поліцейські під час санкціонованого обшуку за місцями мешкання зловмисників вилучили викрадене, яке вони планували здати до місцевого ломбарду.

Співробітники поліції повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, та готують клопотання до суду про обрання їм запобіжних заходів. Санкція статті передбачає до восьми років тюремного ув’язнення.