Схопили, та намагались втекти. Але така проста схема пограбування не спрацювала. Столичні слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіків, які пограбували поштове відділення. Про це 6 липня повідомили в поліції Києва.

Злочин було скоєно у квітні 2022 року. До чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення щодо викрадення посилок з поштового відділення. Правоохоронці встановили, що раніше не судимі 28- та 29-річний кияни розрізали ножем коробки, у яких знаходились речі для відправки через поштове відділення. Правопорушення помітила місцева мешканка, яка намагалась зупинити неправомірні дії, проте чоловіки почали втікати з товаром. Одного із порушників затримали працівники пошти, а іншого втікача з награбованим затримали поліцейські поблизу місця скоєння злочину. 

Слідчі за процесуального керівництва Голосіївської окружної прокуратури  повідомили фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України - грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. На час слідства підозрювані перебували під вартою. Співробітники поліції зібрали усі необхідні докази щодо вчинення зловмисниками інкримінованого злочину та направили обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження до суду для розгляду справи по суті. За скоєне підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі.