Київські поліцейські завершили досудове розслідування щодо зловмисника, який побив чоловіка та відібрав велосипед. Про це 31 серпня повідомили в поліції Києва.

У липні поточного року до столичної поліції звернувся 46-річний чоловік з повідомленням про те, що невідомий побив його та забрав  велосипед. Розшуківці Голосіївського управління поліції після опитування постраждалого встановили, що напередодні він познайомився на вулиці з місцевою компанією. Згодом між заявником та одним із нових знайомих виникла сварка, під час якої фігурант вдарив потерпілого в голову, груди та живіт. Від ударів останній втратив свідомість, а коли опритомнів, то помітив відсутність велосипеда марки Sparto.

Правоохоронці затримали раніше не судимого киянина 1996 року народження, а двоколісний транспорт знайшли у місцевому ломбарді. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України – розбійний напад, вчинений в умовах воєнного стану. На час слідства порушник перебував у Київському слідчому ізоляторі. Порушнику загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.