Оперативники поліції Києва затримали грабіжника у Дарницькому районі. Як повідомили в поліції Києва, на зупинці громадського транспорту чоловік вихопив мобільний телефон з рук пасажира, який сідав у трамвай, та почав втікати. Однак його дії помітили оперативники, тож за лічені хвилини зупинили зловмисника. 

Співробітники оперативно-пошукового відділу карного розшуку поліції Києва під час відпрацювання території Дарницького району столиці побачили чоловіка, який наздоганяв іншого громадянина та кричав йому, щоб той повернув телефон. Поліцейські зупинили втікача для встановлення всіх обставин події. При спілкуванні із потерпілим правоохоронці з’ясували, що під час того, як він сідав у трамвай на одній із зупинок невідомий вихопив у нього з рук мобільний телефон та почав втікати. При поверхневому огляді у зловмисника поліцейські виявили викрадений ґаджет.  Фігуранта затримали.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.