Оперативники затримали трьох чоловіків, які перебували у державному розшуку. Як повідомили в поліції Києва, фігуранти переховувались від суду, аби уникнути покарання за раніше скоєні злочини. 

У ході реалізації оперативної інформації правоохоронці Шевченківського району затримали 34-річного чоловіка, який переховувався від органів суду за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно). Зловмисник викрадав комп’ютерну техніку з офісних приміщень та здавав її до ломбарду. Встановлено 20 епізодів злочинної діяльності крадія.

Також правоохоронці Оболонського управління поліції затримали на території Львівської області раніше судимого 21-річного молодика, який втікав від судових органів задля уникнення покарання за повторне вчинення злочинів передбачених ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж. Порушник крав речі із магазинів одягу, за що був оголошений поліцейськими у розшук.

Ще одного розшукуваного оперативники Деснянського управління поліції затримали  на території Житомирської області. 21-річний зловмисник переховувався від правосуддя за підробку посвідчення водія. Відносно нього розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Троє чоловіків очікують рішення суду стосовно обрання щодо них запобіжних заходів.