Гостьова перемога дозволила київським динамівцям продовжити боротьбу у найпрестижнішому кубковому турнірі Європи – Лізі чемпіонів.
27 липня столичний клуб у Стамбулі зустрівся з місцевим "Фенербахче". Після нульової нічиї в київському поєдинку шанси турецької команди вважалися кращими. Але як кажуть затяті вболівальники: "М'яч – круглий".

Для визначення переможця потрібен додатковий час. На боці турецької команди була шалена підтримка рідних трибун. Але видалення гравця "Фенербахче" Юкшека на 53-й хвилині схилило шальки терезів на бік киян. Їм знадобилося чотири хвилини здебільшого, щоб відкрити рахунок. Відзначився Буяльський.

Аттіла Салаї повернув турецький клуб у боротьбу на 88-й хвилині, забивши гол у відповідь. Слід зазначити, що недавно було скасовано правило, яким кількість голів, забитих на полі противника, надавали перевагу. Відповідно до цього правила, киянам для виходу до наступного кола змагань вистачило б і результативної нічиєї. Але тепер довелося продовжувати поєдинок.

114 хвилина знову стала щасливою для гостей. Караваєв поставив переможну точку - 2:1 на користь "Динамо".

“Хлопці віддали всі сили на поле. Ми дуже добре організували наш захист, особливо у першому таймі, оскільки знали, що «Фенербахче» розпочне поєдинок дуже агресивно і пресингуватиме нашу команду. Ми досягли успіху в тому, щоб з цим впоратися, і в другому таймі, як і обговорювали заздалегідь, хотіли вирівняти гру та перемогти. Це був дуже добрий матч між двома сильними командами. Я дуже радий, що моя команда змогла підтримати хороший фізичний рівень до кінця матчу. Вважаю, ми заслужили перемогу у цьому кваліфікаційному раунді”, - заявив після матчу головний тренер “Динамо” Мірча Луческу.

То був шостий очний поєдинок історія команд. І жодного разу турецькому клубу не вдавалося здобути перемогу. Три матчі виграли динамівці, три поєдинки завершилися внічию.

Наступним суперником киян стане австрійський клуб "Штурм".