Правоохоронці Броварського району провели відпрацювання на території обслуговування. Про це повідомили в поліції Київської області.

Днями поліцейські спільно з представниками органів місцевого самоврядування та військовими, провели заходи щодо забезпечення правопорядку. Основна мета - посилення безпеки громадян, профілактика правопорушень та запобігання незаконному обігу зброї, вибухівки і наркотичних речовин.

Загалом до відпрацювання у складі піших та мобільних патрульних нарядів було залучено понад 100 правоохоронців. Поліцейські перевірили села Плоске, Кулаженці, Перемога, Мокрець, Бервиця, Шевченкове, Світильня та Гребельки. Під час відпрацювання правоохоронці перевірили близько 3 965 мешканців та понад 36 730 транспортних засобів, з яких 2 транспортні засоби перебували в розшуку. Також поліцейські задокументували 32 факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння та виявили 2 транспортні засоби з порушенням порядку встановлення спецсигналів. У селі Кулаженці правоохоронці виявили нетверезого 48-річного жителя, який мав при собі запал від гранати, патрони, канабіс та амфетамін. Встановлено, що чоловік вже мав проблеми із законом.