Правоохоронці Деснянського управління поліції затримали грабіжника. Про це 22 липня повідомили в столичному управлінні НП.

До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від 43–річного киянина про те, що на Лісовому проспекті його побив знайомий та забрав мобільний телефон. Як розповів слідчий Деснянського управління поліції Олександр Кокідько, протягом декількох годин поліцейські встановили місцеперебування підозрюваного та затримали його з речовим доказом.

Було встановлено, що під час розпиття алкоголю між двома чоловіками відбувся конфлікт через жінку. На ґрунті ревнощів сталася словесна сварка, у ході якої співмешканець киянки побив опонента, відібрав у нього мобільний телефон та втік. За підозрою у скоєнні злочину затримали уродженця Київської області 1979 року народження.

Було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За свій вчинок чоловік може десять років провести за ґратами.