Правоохоронці затримали нетверезого киянина, який зробив недостовірне повідомлення про наявність вибухівки та завдав ножове поранення сусіду. Про це повідомили в патрульній поліції Києва.

Днями, близько 23-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку на вулиці Чугуївській лежить вибуховий механізм. На місце негайно прибули патрульні та інші служби. 

Інформація виявилась хибною. Заборонених предметів та вибухівки поліцейські не виявили. Це був невдалий жарт п'яного чоловіка. Оскільки громадянин агресивно поводився, чіплявся до мешканців будинку, лайливо висловлювався в їхню адресу, інспектори його затримали. Чоловіка доставили до територіального відділу поліції для встановлення особи та складання відповідних адміністративних матеріалів. 

38-річний затриманий отримав протокол за ч. 1 ст. 173 (Хуліганство) та постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Але на цьому "пригоди" хулігана не завершились. 

Близько 2-ї ночі патрульні знову отримали виклик на вулицю Чугуївську. Заявник повідомив, що під час конфлікту сусід порізав його ножем. Поліцейські негайно прибули на місце події та затримали нападника. Заявник прямо вказав на кривдника. Ним виявився той же чоловік, який хуліганив увечері. Потерпілого шпиталізували до медичного закладу. Затриманого патрульні передали слідчо-оперативній групі Солом'янського району.