Оперативники столичного главку викрили чоловіка за підозрою у збуті амфетаміну. Зловмисника зупинили для перевірки, біля якої виявили у нього сім згортків із наркотичним речовиною. Про це 18 серпня повідомили у поліції Києва.

Під час відпрацювання території Солом'янського району, співробітники карного розшуку столичного главку на вулиці Петра Радченка помітили чоловіка, який підозріло поводив себе. Правоохоронці вирішили зупинити незнайомця та в ході спілкування виявилося, що у нього є заборонені засоби. Під час поверхневої перевірки працівники поліції виявили у правонарушника сім розфасованих поліетиленових пакетиків із білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін. Речові докази поліцейські вилучили та направили на проведення експертизи, а фігуранта затримали. Підозрювань – місцевий мешканець 1989 року народження раніше судимий за злочини, пов'язані із незаконним обігом наркотичних речовин.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.