17 серпня у Лодзі київські динамівці провели черговий поєдинок за право брати участь у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Суперником киян стала лісабонська "Бенфіка".

Матч проходив із невеликою територіальною перевагою португальців, що виявилося у забитих у першому таймі роках. Вже на 9-й хвилині поєдинку відзначився Жуніор, на 37-й Рамуш закріпив перевагу гостей.

У другому таймі глядачі забитих голів не побачили. Матч завершився перемогою гостей 0:2.

“Непростий матч для нас, – заявив на післяматчевій прес-конференції головний тренер “Динамо” Мірча Луческу. - Ми мали кілька моментів, щоб забити, але не реалізували їх. Але порівнювати сьогоднішніх суперників, гадаю, немає сенсу. У “Бенфіці” мультинаціональна команда, з чотирма-п'ятьма бразильцями, двома аргентинцями, іспанцем, греком, португальцями високого рівня, у нас же, як ви бачили, на поле виходили нещодавно в Академії гравці по 18-19 років… Другий тайм ми провели набагато інтенсивніше, могли знову забувати - але при цьому і суперник мав можливість відзначитися ще раз. Загалом дуже цікавий матч для вболівальників так точно. Для мене – ні, тому що я вірив, що нам під силу виграти цю гру. Попереду у нас поєдинок у відповідь, де, я сподіваюся, футболісти покажуть все, на що вони здатні. А сьогодні вітаю "Бенфіку" із перемогою”.

Матч-відповідь відбудеться у вівторок 23 серпня. Переможець двоматчевого протистояння потрапить до групового турніру Ліги чемпіонів. Той, хто програв, отримає можливість поборотися за перемогу в Лізі Європи.