Оперативники затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку. Зловмисник відібрав у 84–річної киянки пакет із продуктами та особистими речами і втік. Про це 14 вересня повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що біля магазину на проспекті Любомира Гузара невідомий чоловік пограбував місцеву мешканку 1937 року народження. Поліцейські переглянули відео з камер спостереження, які знаходяться поруч із місцем скоєння злочину та встановили правопорушника. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали фігуранта за місцем проживання. Слідчі з’ясували, що чоловік – раніше судимий місцевий мешканець 1983 року народження. Під час перевірки у квартирі зловмисника поліцейські вилучили пакет із продуктами, документами та грошима потерпілої, які одразу повернули власниці.

Розпочато кримінальне провадженні за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.