Правоохоронці затримали чоловіка за пограбування мешканця Деснянського району. Зловмисник познайомився з потерпілим та після розмови відібрав у нього гаманець з грошима. Про це 7 вересня повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Милославська його пограбував новий знайомий. Правоохоронці з’ясували, що потерпілий познайомився з нападником на вулиці для спільного розпиття спиртних напоїв. У ході відпочинку новий знайомий відібрав у заявника гаманець з 8 тисячами гривень та втік. Протягом двох годин поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали його. У ході поверхневого огляду слідчі виявили у нього викрадений гаманець з грошима.

Фігуранта затримали. Правопорушник – житель столиці 1986 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

За ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.