До смерті побив товариша: столичні слідчі оголосили про підозру чоловіку за скоєння тяжкого злочину. Про злочин 14 липня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції із повідомленням про побиття звернувся місцевий мешканець. Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, співробітники карного розшуку встановили особу порушника й згодом його затримали.

Правоохоронці встановили, що під час спільного зловживання алкогольних напоїв між товаришами виник конфлікт. Далі один із них руками та ногами побив опонента. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу, де його прооперували, однак на наступний день він помер. Затриманий – одесит 1989 року народження, який перебуває у статусі обвинуваченого та підозрюваного за скоєння розбійного нападу, пограбування та крадіжки.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.