Голосіївський суд столиці виніс вирок місцевому жителю за вбивство співмешканки. Про це 6 липня повідомили в поліції Києва.

Надзвичайна подія трапилась у листопаді 2021 року. До поліції Києва надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що у недобудові у провулку Моторному він знайшов труп своєї цивільної дружини.

Правоохоронці встановили, що заявник разом з жінкою проживав у недобудованому приміщенні. В день скоєння злочину співмешканці розпивали алкогольні напої та між ними відбулась сварка, в ході якої зловмисник взяв до рук палицю та почав бити жінку по голові. Після чого кривдник продовжив наносити численні удари кулаками в живіт потерпілій. Поліцейські повідомили правопорушнику про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Поліціянти зібрали необхідну доказову базу і скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. На час слідства підозрюваний перебував у слідчому ізоляторі. 

Вироком Голосіївського районного суду Києва чоловіка визнано винним у вчиненні злочину та йому призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.