Правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за вчинення квартирного грабежу. Шляхом підбору ключа зловмисник проник до оселі киянки, звідки викрав цінні речі. Однак під час скоєння злочину до помешкання повернулась власниця, яку фігурант штовхнув на підлогу та втік із награбованим. Про це 12 вересня повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва надійшло повідомлення від жінки про те, що на вулиці Василя Липківського в орендовану квартиру проник невідомий та відібрав у неї цінні речі. Поспілкувавшись із 49-річною потерпілою поліцейські з’ясували, що жінка повернулась з прогулянки додому та застала у кімнаті невідомого чоловіка. Побачивши власницю помешкання, зловмисник відштовхнув її на підлогу, схопив ноутбук обручку й гроші та втік із награбованим.

Поліцейські встановили причетного до злочину та затримали його. Ним виявився киянин 1980 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Також, співробітниками поліції проводиться перевірка підозрюваного на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території столиці.