Оперативники затримали місцевого мешканця за фактом крадіжки в маршрутному таксі. 45-річний правопорушник поцупив з сумки пасажирки гроші, банківські картки та ювелірні вироби. Про це повідомили 11 вересня в поліції Києва.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів на території Солом’янського району працівники управління карного розшуку поліції Києва затримали чоловіка, який скоїв крадіжку у маршрутному таксі. Встановлено, що порушник перебував у салоні громадського транспорту та, скориставшись неуважністю 50-річної киянки, поцупив з її сумки гроші, банківські картки та ювелірні вироби. Поліцейські затримали раніше судимого за майнові злочини місцевого мешканця 1977 року народження.

Слідчі Солом’янського управління поліції відкрили кримінальне провадження  за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Окрім цього, перевіряється причетність зловмисника до вчинення аналогічних злочинів, скоєних на території столиці.