Правоохоронці столиці викрили зловмисника, який купував наркотики через Інтернет та збував їх у столиці. Про це повідомили 31 серпня в поліції Києва.

Під час затримання та у помешканні фігуранта поліцейські виявили канабіс, амфетамін, психотроп А-PVP, таблетки, марки MDMA. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років тюремного ув’язнення.

У ході реалізації оперативної інформації співробітники Оболонського управління поліції на вулиці Приозерній викрили та затримали чоловіка за збут наркотиків. Правопорушником виявився 23-річний киянин щодо якого вже розглядається кримінальне провадження у Шевченківському суді за скоєння аналогічного злочину.

“Ми виявили та вилучили приблизно 300 грамів канабісу, 280 грамів амфетаміну, психотроп А-PVP близько 100 грамів, 11 психотропних таблеток та марки MDMA, які чоловік зберігав для подальшого збуту. Встановлено, що наркотики фігурант отримував через поштомати. Наразі його затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а вилучені заборонені речовини направлено на експертне дослідження”, -  розповів начальник управління міграційної поліції Денис Дем’янюк

Затриманому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.