Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував вбивством власній дружині. Про це повідомили в поліції Києва.

До поліції Києва звернулась перехожа та повідомила, що на вулиці чутно, як з будинку на проспекті Георгія Ґонгадзе жінка кричить про допомогу. Правоохоронці швидко встановили квартиру, з якої лунали крики, та розпочали перемовини з її власником. Оскільки порушник поводив себе агресивно, відмовлявся відчинити двері, а життю жінки могла загрожувати небезпека, правоохоронці негайно зламали двері та увійшли до оселі. На зустріч поліцейським вибігла дружина господаря, яка плакала та просила її захистити.

Виявилось, що чоловік з дружиною вже декілька місяців жили окремо та перебували у процесі розірвання шлюбу. Підозрюваний запросив родичку до себе під привидом підписання необхідних документів, однак у квартирі почав  з’ясовувати з нею стосунки та погрожувати ножем. Для залякування жінки чоловік прикріпив до стелі мотузку, імітуючи знаряддя для повішання, та вимагав від потерпілої, щоб вона наклала на себе руки.

Правоохоронці повідомили 40-річному киянину про підозру за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України – погроза вбивством. Санкція статті передбачає арешт до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.