Вбив батька під час сімейного конфлікту - столичні оперативники затримали підозрюваного. Про це 25 липня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від медиків, що у квартирі на вулиці Дмитрівській лежить чоловік без ознак життя. Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, правоохоронці затримали 40-річного киянина.

У ході досудового розслідування поліціянти з’ясували, що між родичами часто виникали сварки. Під час чергового конфлікту син вдарив батька по голові тупим предметом, а потім бив його руками та ногами. Від отриманих травм потерпілий помер до приїзду лікарів. Судово-медичний експерт оглянув тіло потерпілого та вияв численні забої. На даний час правоохоронці встановлюють знаряддя вчинення злочину.

Слідчий Шевченківського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.