Столичні оперативники затримали киянина за вбивство знайомого. Під час словесної сварки, перебуваючи напідпитку, зловмисник наніс товаришу по чарці численні удари ножем, від яких той помер на місці. Про це повідомили 22 серпня в поліції Києва.

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що в одній із квартир на бульварі Ромена Роллана, вбили людину. Як розповів начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула, на підлозі у квартирі поліцейські виявили мертвим 52-річного чоловіка, смерть якого за попереднім висновком судово - медичного експерта настала внаслідок ножових поранень.

“Встановлено, що напередодні чоловіки розпивали алкогольні напої у квартирі зловмисника. Гостя обурило, що його ненадовго залишили в кімнаті одного, тож він прийшов на кухню та почав ображати власника. Той у відповідь схопив ніж та близько 15-ти разів вдарив ним товариша у груди, голову, живіт та інші ділянки тіла. А після цього втік до дружини, у якої просив допомогти приховати сліди”, - повідомили в поліції.

Раніше не судимого 60-річного киянина затримали. З квартири вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж зі слідами крові, який направили на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.