Столичні слідчі з'ясовують обставини ДТП, в якій постраждали два пішоходи. 31-річна водій автомобіля Lexus зіткнулася з другим транспортним засобом, внаслідок чого виїхала за межі проїжджої частини та збила перехожих. Постраждалих із множинними травмами було госпіталізовано для надання допомоги. Про це повідомили у поліції Києва 15 вересня.

Повідомлення про автопригоду з постраждалими на проспекті Любомира Гузара у Солом'янському районі столиці до поліції Києва надійшло 14 вересня увечері.

Встановлено, що 31-річна водій автомобіля Lexus, що рухалася проїжджою частиною на проспекті Любомира Гузара, зіткнулася з автомобілем Toyota під керуванням 32-річного киянина. В результаті транспортний засіб правопорушниці виїхав за межі проїзної частини та наїхав на жінку 1994 року народження та чоловіка 1964 року народження. З численними тілесними ушкодженнями постраждалих госпіталізували до лікарні.

За ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, керуючими транспортними засобами) жінці-водієві загрожує до трьох років обмеження волі.

Схожа дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня на вулиці Борщагівській. 31-річний киянин на Ford Focus рухався з боку вулиці Польової у напрямку Повітрофлотського проспекту та намагався перешикуватися у другу смугу. Водій не помітив припаркований у правій смузі транспортний засіб та скоїв з ним зіткнення. Автомобіль зрушив з місця і наїхав на свого 67-річного власника, що стоїть поряд. Лікарі, які прибули на місце ДТП, констатували смерть потерпілого. Було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.