Підпільну мережу продажу солей та інших психотропних речовин організували двоє уродженців Харкова. Дует наркоторговців створив драгмаркети в соцмережах, через які здійснювали продаж психотропів, в тому числі Alfa-PVP та амфетаміну. Наркотики збували переважно оптовими та дрібнооптовими партіями по всій Україні. Про це 12 серпня повідомили в поліції Київської області.

Під час обшуків у наркоторговців вилучили понад 6 кг солей та більше кілограма амфетаміну. Загальна вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить понад 470 тисяч гривень.

Під час документування злочинного дуету, викрили і одного із їх дрібнооптових замовників. 37-річний місцевий житель саме забирав пакунок з амфетаміном.

За фактами незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів слідчі розпочали досудове розслідування (ч.2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 ККУ). За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.