КК “Центр комунального сервісу” за сім років діяльності розширив спектр послуг для киян у 10 разів, а кількість наданих консультацій із житлово-комунальних питань майже сягнула 18 мільйонів. Про це повідомляє комунальний концерн.

Завданням концерну стало всебічне інформування та консультування мешканців Києва з питань ЖКГ. За останні кілька років галузеве законодавство зазнало кардинальних трансформацій, змінилися виконавці, зокрема відбувся перехід на прямі договори між мешканцями та низкою компаній-постачальників, зазнали змін і умови постачання послуг.

“У таких умовах принципово необхідно забезпечити споживачів єдиним вікном для консультацій, а також впорядкувати відносини між споживачем і постачальником. Ми надаємо консультації з більш як 40 типів питань у галузі житлово-комунальних послуг. За допомогою наших сервісів можна передати показання і звірити дані лічильників, встановити й опломбувати прилади обліку, укласти договори, зробити перерахунок за послуги, внести зміни до реквізитів особового рахунку, взяти довідки про відсутність заборгованості, отримати допомогу з правових питань тощо. На сьогодні електронним кабінетом ЦКС користується 762 тисячі киян. Це при тому, що загалом у столиці трохи більше мільйона особових рахунків”, – розповів генеральний директор “Центру комунального сервісу” Андрій Щербина.

За його словами, ЦКС прагне забезпечити потреби різних категорій споживачів.

“Якщо молоді зручніше комунікувати і вирішувати питання дистанційно, використовуючи електронні сервіси, то старше покоління віддає перевагу очним прийомам. Саме тому попри складний час ми не припиняємо роботу 10 наших районних сервісних центрів, де спеціалісти допомагають розібратися з накопиченими питаннями. Паралельно ми поступово допомагаємо людям старшого віку опановувати електронні формати і кілька років тому запровадили для них безкоштовні навчання на базі наших центрів. Більше двох тисяч осіб ці навчання пройшли”, – зазначив Андрій Щербина.
 

imgbig-1 imgbig-2 imgbig-4 imgbig