Підрозділ піротехнічних робіт КАРС “Київська служба порятунку” проводить роботи з обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Пущі-Водиці. Зокрема, у період із 29 червня до 12 серпня піротехніки відпрацювали 18 виїздів на територію Пущі-Водиці, де раніше велися бойові дії. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.  

За півтора місяця рятувальники обстежили території два дошкільних та три загальноосвітніх навчальних закладів загальною площею 12,8 га. До робіт залучено 5 піротехніків КАРС “Київська служба порятунку”. Працюють по вісім годин на день. Роботи з обстеження тривають.  

Загалом від початку повномасштабного вторгнення в Україну піротехніки “Київської служби порятунку” здійснили 90 виїздів на обстеження територій на наявність вибухонебезпечних предметів.

Раніше повідомлялося, що поблизу Макарова тракторист вибухнув на міні. НП сталася 22 липня у селі Андріївка близько 16 години. Водій не постраждав, проте серйозних пошкоджень зазнали підвісне обладнання, яке під час проведення робіт знаходилося біля землі.

Поліцейські закликають людей у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, що телефонує на лінію 102.