У Шевченківському районі столиці оперативники затримали киянку з наркотиками. При поверхневому огляді, повідомляють в поліції Києва, правоохоронці вилучили у місцевої мешканки амфетамін.

6 липня під час реалізації оперативної інформації на предмет збуту та зберігання наркотичних речовин у Шевченківському районі столиці оперативники виявили киянку з наркотиками. Як розповів начальник відділу дізнання Шевченківського управління поліції Вадим Демчук, правоохоронці затримали 23-річну місцеву мешканку.

“При поверхневому огляді ми вилучили у затриманої шість зіп-пакетів з амфетаміном, а при обшуку за місцем мешкання електронні ваги та ще близько 20 грамів порошкоподібної речовини. На даний час тривають процесуальні дії”, - розповів Вадим Демчук.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Затриманій загрожує до п’яти років обмеження волі.