У столиці змінюється робота транспорту. На Подільському узвозі частково обмежено рух. Про це повідомляє КК “Київавтодор”.

На Подільському узвозі розпочався поточний ремонт. Нині тривають підготовчі роботи. Під час ремонту на ділянках узвозу оновлять покриття із  гранітної бруківки. “Київавтодор” перепрошує за тимчасові незручності.

Із 9 до 17 липня через ремонт колій змінить маршрут трамвай № 5, у суботу закриють рух трамваїв №№ 14, 18 на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт трамвайної колії біля станції швидкісного трамвая “Троєщина-2”.

Рух трамваїв на ділянці від станції “Романа Шухевича“ до станції “Троєщина-2“ буде закрито. Трамвай курсуватиме від вулиці Сержа Лифаря до станції “Романа Шухевича“. Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 5К.

Водночас збільшується кількість автобусів на маршрутах №№ 21, 61.

Завтра, 9 липня, у зв’язку із ремонтом трамвайних колій на вулиці Глибочицькій буде змінено маршрути трамваїв №№ 14, 18. Із 10:00 до закінчення робіт, орієнтовно до 14:00, рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до вулиці Січових Стрільців буде закрито. Трамваї №№ 14, 18 курсуватимуть трасою маршруту № 15 “Проспект Відрадний – вулиця Старовокзальна“.

У комунальному підприємстві “Київпастранс“ перепрошують за незручності.