Оперативники затримали крадія номерних знаків авто. Про це 4 серпня повідомили в поліції Києва.

У ході відпрацювання території Шевченківського району столиці співробітники карного розшуку на вулиці Юрія Іллєнка затримали чоловіка, який викрав з іномарки номерні знаки. Правоохоронці встановили власників транспорнтих засобів та прийняли у них заяви.

Як розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, 41-річного мешканця Житомирської області правоохоронці затримали. Встановили, що чоловік підійшов до припаркованої автівки, скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає та поцупив номерні знаки. Не зупинившись на цьому, правопорушник викрав номерні знаки й з іншого авто поруч. Ми затримали зловмисника на гарячому. На місці скоєння злочину експерти вилучили речові докази, а зловмисника доставили до відділку поліції.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.