Прокуратура передала в АРМА майже 500 млн гривень арештованих коштів. Про це 5 серпня повідомили в Київській міській прокуратурі.

Прокурори окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами привласнення майна та колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 111-1 КК України). Згідно з матеріалами слідства, засновник одного з українських сільськогосподарських товариств, діючи у взаємодії з представниками незаконно створених органів влади на тимчасово окупованій території Луганської області, здійснив перереєстрацію вказаного підприємства в органах окупаційної влади та намагався вивести кошти товариства, розміщені на рахунках одного з банків в Україні. У межах провадження за клопотанням прокурора накладено арешт на банківські рахунки товариства та його засновника.
 
За рішенням суду грошові кошти, розміщені на заарештованих рахунках у сумі близько 500  млн гривень, передано в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.