Правоохоронці викрили міжрегіональний канал постачання психотропів.  Вилучено амфетаміну та ЛСД на 300 тисяч гривень. Про це 2 серпня повідомили в поліції Києвської області.

У селі Петропавлівська Борщагівка правоохоронці зупинили 31-річну жінку у якої виявили оптову партію психотропів. Встановлено, що жінка організувала телеграм-канал зі збуту амфетаміну та екстазі. Замовлення отримані онлайн вона відправляла по всій Україні, в тому числі Черкаську, Дніпропетровську, Львівську, Одеську, Івано- Франківську та Волинську області.

Маскувала наркотики зловмисниця в автотовари, а решту заліплювала в гіпсові форми, імітуючи камінці та збувала шляхом закладок в Бучанському районі. Окрім оптових партій вже готових до збуту наркотиків, під час обшуку вдома у жінки виявили, ваги, зіп-пакети, гіпсові суміші та інші речові докази, які підтверджують її причетність до реалізації наркотиків. Фігурантку затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів ( ч.2 ст.309 ККУ) правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Нині поліція працює над встановленням інших можливих учасників наркоканалу.