Квести, каністерапія, вікторини та майстер-класи: у парку “Наталка” влаштували день психологічного розвантаження для діток і дорослих. Про це повідомив Офиційний портал Києва.

Із початком повномасштабної війни українці перебувають у стані стресу та постійної психологічної напруги. Найбільше від цього страждають діти. В столиці провели соціально-інформативний захід психологічного розвантаження для дітей і дорослих Kids day Redcross. У парку “Наталка” розмістили 10 локацій з різними активностями та квестами.

“Захід ідеологічно направлений на те, щоб трішечки підняти дух населення, допомогти зняти психологічну напругу. Наш стратегічний партнер Червоний Хрест міста Києва зробив цікаві івенти для дітей, до яких можуть долучитися і дорослі. Окрім того, поки діти займаються творчістю і вирішують логічні завдання, їхні батьки можуть отримати сервісну інформацію від «Центру комунікації» про заходи, які відбуваються в наших Vcentri Hub. Також можна дізнатися більше про консультаційні послуги для внутрішньо переміщених осіб”, – розповів директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Кожна з локацій, представлених у парку, присвячена окремій темі. Тут розташували зону аквагриму і рухливих вправ, майстер-класи з надання допомоги постраждалим, куточок медичних консультацій та безпрограшну лотерею. Також волонтери навчали дітей і дорослих як поводитися з домашніми тваринами. А ще малеча активно долучалася до каністерапії – знайомилися із собаками, які допомагають психологічно розвантажитися. 
 

imgbig-2 imgbig-3 imgbig-4