Мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі оприлюднив відео з оновленого парку “Прибережний” у затоці Берковщина. 

“Парк “Прибережний” у затоці Берковщина в Дарницькому районі столиці вже приймає відвідувачів. Цього року місто планувало завершити першу чергу капітального ремонту. Та війна внесла корективи і нам довелося відкласти повне завершення робіт. Але більшість запланованих завдань зі створення комфортної зони відпочинку ми втілили. І кияни вже відпочивають у гарному та сучасному парку на березі затоки Дніпра”, – повідомив Віталій Кличко.

Загальна площа парку – 7,54 га. Перша черга капітального ремонту охопила територію 2,22 га. На території зеленої зони облаштували пішохідні та велодоріжки, встановили лави й урни, облаштували й чотири сучасних дитячих майданчики  (інклюзивний, для молодшого віку, старшого віку та майданчик з тросовими конструкціями), а також спортмайданчик. Є ще одна зона для дітей – на штучно створеному за допомогою геопластики зеленому пагорбі.

“Береги вздовж затоки укріпили та облаштували прибережну зону з комфортними лавами для відпочинку. Попереду – завершення робіт із прокладання та підключення інженерних мереж, зокрема, й поливу. На березі плануємо створити гарну і комфортну пляжну зону”, – зазначив Віталій Кличко.

imgbig-1 imgbig-3 imgbig-4 imgbig