Правоохоронці застерігають - будьте обачні з малознайомими людьми. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

2 липня близько 13-ї години інспектори села Чайки отримали виклик на вулицю Соборну, що у селі Петропавлівська Борщагівка. На місці виклику патрульні зустрілись з заявницею. Вона розповіла, що вчора зустрілась із чоловіком, з яким іноді бачилась, і погодилась зайти до його квартири. Опинившись у квартирі сам на сам, чоловік почав ображати заявницю, погрожувати розправою, душити та бити по обличчю. Квартиру чоловік зачинив, тому втекти відразу потерпіла не змогла. Лише зранку жінці вдалось втекти, але чоловік попрямував за нею і відібрав її наплічник. Потерпіла зайшла до магазину, звідки й змогла зателефонувати до поліції. Також вона детально описала зовнішній вигляд зловмисника.

Оглянувши прилеглу територію магазину, де жінка чекала поліцейських, патрульні виявили чоловіка схожого з орієнтуванням. У Підозрілого був наплічник, за описом схожий на той, який відібрали у потерпілої. 

“Ваша безпека, в першу чергу, у ваших руках. Не довіряйте малознайомим людям, не запрошуйте їх додому та не погоджуйтесь на подібні пропозиції. Обирайте місця для спілкування, де є інші люди: громадський парк, кінотеатр, кав‘ярня тощо. А якщо вам необхідна допомога поліцейських — телефонуйте на лінію 102”, - повідомили в поліції.