На вулиці Архітектора Вербицького у Києві п'яний водій влаштував ДТП та вирішив втекти з місця аварії. Про це повідомили у патрульній поліції Києва.

Аварія сталася увечері 28 вересня. Водій Land Rover не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Kia. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Винуватець намагався залишити місце події, проте цьому завадили очевидці.

Водій виявився п'яним, але пройти огляд відмовився. Перевіривши чоловіка з інформаційних баз, патрульні з'ясували, що він притягувався до адміністративної відповідальності за водіння у стані сп'яніння і рішенням суду було позбавлено прав водія.

На 41-річного водія патрульні склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Управління транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року керувала транспортними засобами у стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Управління транспортним засобом, особою, позбавленою права керування) КУпАП. Машину евакуювали на штрафмайданчик.

Усього з початку тижня патрульні виявили 85 водіїв, які сіли за кермо у стані алкогольного сп'яніння, троє з них стали учасниками ДТП.