Правоохоронці затримали двох зловмисників за розбійний напад. Про це 28 липня повідомили в поліції Києва.

До чергової частини Голосіївського управління поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що на вулиці Ямській двоє місцевих побили його та відібрали особисті речі. 38-річний заявник розповів поліцейським, що на вулиці до нього підійшли двоє знайомих, повалили його на землю, почали душити та наносити удари руками в обличчя. Внаслідок дій зловмисників потерпілий втратив свідомість, а прийшовши до тями виявив відсутність сумки, двох мобільних телефонів та грошей.

Оперативники Голосіївського управління поліції протягом доби встановили місцезнаходження нападників, а слідчі затримали їх. Це - раніше не судимі уродженець Івано-франківської та Дніпропетровської областей 1982 і 1991 років народження. Правоохоронці вилучили у порушників викрадені речі.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.