Столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку, який тяжко травмував незнайомця. Як повідомили в поліції Києва, між зловмисником і потерплім розпочався дорожній конфлікт, який закінчився бійкою. 

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що вони госпіталізували невідомого чоловіка з ножовим пораненням. 

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус, у медичному закладі правоохоронці затримали чоловіка, який виявився причетним до тяжкого травмування незнайомця.

“Провівши ряд оперативно-розшукових та слідчих заходів, ми з’ясували, що між потерпілим і зловмисником виник словесний конфлікт на дорозі, через порушення правил дорожнього руху. Згодом між водіями розпочалася бійка, у ході якої зловмисник вдарив свого опонента ножем у груди. Після цього чоловік відвіз потерпілого до лікарні. Ми затримали підозрюваного у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Київщини 1985 року народження”, - розповів Валерій Джус.

У 32-річного місцевого мешканця медики діагностували проникаюче поранення грудної клітини з пошкодженням внутрішніх органів. Нині він перебуває у лікарні.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.